We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.
/
1.
El desembre congelat El desembre congelat confús es retira. Abril, de flors coronat, tot el món admira. Quan en un jardí d’amor neix una divina flor, d’una ro-, ro-, ro-, d’una -sa, -sa, -sa, d’una ro-, d’una -sa, d’una rosa bella, fecunda i poncella. El primer pare causà la nit tenebrosa que a tot el món ofuscà la vista penosa; mes, en una mitja nit, brilla el sol que n’és eixit d’una be-, be-, be-, d’una -lla, -lla, -lla, d’una be-, d’una -lla, d’una bella aurora que el cel enamora. El mes de maig ha florit, sense ser-ne, encara, un lliri blanc i polit de fragància rara, que per tot el món se sent, de llevant fins a ponent tota sa, sa, sa, tota dol-, dol-, dol-, tota sa, tota dol-, tota sa dolçura i olor, amb ventura. Arribaren els tres Reis amb gran alegria, adorant el Rei del cel en una establia, oferint-li tres presents, com són or, mirra i encens, a la Ma-, Ma-, Ma-, a la -re, -re, -re, a la Ma-, a la -re, a la Mare pia, la Verge Maria. Amb alegria i amor celebrem el dia, que ha nat el diví Senyor en una establia. Si no tenim més tresor, oferim-li el nostre cor, tota la, la, la, tota fi -, fi -, fi -, tota la, tota fi -, tota la finesa de nostra pobresa.
2.
3.
NOI DE LA MARE Què li darem en el Noi de la Mare? Què li darem que li sàpiga bo? Panses i figues i nous i olives, panses i figues i mel i mató. Què li darem al fillet de Maria? Què li darem al formós infantó? Li darem panses amb unes balances, Li darem figues amb un paneró Tam, pa-tam-tam, que les figues són verdes, Tam, pa-tam-tam, que ja maduraran. Si no maduren el dia de Pasqua Maduraran en el dia del Ram Una cançó jo també cantaria, Una cançó ben bonica d'amor; I que n'és treta d'una donzella, Que n'és la Verge, Mare del Senyor. Tam, pa-tam-tam, que les figues són verdes, Tam, pa-tam-tam, que ja maduraran. Si no maduren el dia de Pasqua Maduraran en el dia del Ram Què li darem en el Noi de la Mare? Què li darem que li sàpiga bo? Panses i figues i nous i olives, panses i figues i mel i mató. No ploris, no manyaguet de la mare, No ploris, no, ai alè del meu cor! Cançó és aquesta que al Noi de la Mare, Cançó és aquesta que li agrada molt.
4.
5.
6.
Les dotze van tocant Les dotze van tocant. Ja és nat el Rei Infant, Fill de Maria. Ja és nat el Rei Infant, Fill de Maria, fill de Maria. El cel és estrellat, El món és tot glaçat, neva i venteja. El món és tot glaçat, neva i venteja, neva i venteja. La Verge i el Fillet N'estan mig morts de fred, I el vell tremola N'estan mig morts de fred, I el vell tremola, i el vell tremola. Josep, a poc a poc Encén allà un gran foc I els àngels canten Encén allà un gran foc I els àngels canten, i els àngels canten. D'algun llop famolenc Del fons d'un negre avenc L'udol arriba Del fons d'un negre avenc L'udol arriba, l'udol arriba. Les dotze van tocant. Ja és nat el Rei Infant, Fill de Maria. Ja és nat el Rei Infant, Fill de Maria, fill de Maria.
7.
8.
9.
10.
El cant dels ocells En veure despuntar al major lluminar en la nit més joiosa, els ocellets cantant, a festejar-lo van amb sa veu melindrosa. Refila el rossinyol: És més bonic que el sol més brillant que una estrella! La cotxa i el bitxac festegen al manyac i a sa Mare donzella. L'ocell rei de l'espai va pels aires volant, cantant amb melodia, dient, Jesús és nat, per treure'ns del pecat i dar-nos alegria.
11.
Bona nit, blanca roseta (canción de cuna Mallorquina) Bona nit, blanca roseta, plena de bones olors, no hi ha al cel tantes estrelles com vegades pens en vós. I en que la mar tornàs tinta i en que el cel de paper fosc, fossen es hòmens notaris i de cada un n'hi hagués dos, no abastariem a escriure, ma vida, es nostros amors, els que hem passat fins ara i es que passarem es dos, i estic en ses confiances que ara vendran es mellors, bona nit, blanca roseta, plena de bones olors,

credits

released June 9, 2018

Vicens Martín: direcció, arranjaments, guitarra
Gemma Abrié: veu
Guim García: saxo alt, soprano i flauta
Nil Villà: saxo alt i clarinet
Santi de la Rubia: saxo tenor, soprano i clarinet
Albert Comaleres: saxo tenor, soprano i flauta
Marc Sort: saxo baríton, clarinet baix i flauta
Mathew Simon: trompeta i flugel
Jaume Peña: trompeta i flugel
Ivó Oller: trompeta i flugel
Leo Torres: trompeta i flugel
Josep Tutusaus: trombó
Vicent Pérez: trombó
Tom Johnson: trombó
David Parras: trombó baix i tuba
Alejandro Di Costanzo: piano
Paco Weht: contrabaix
Ramón Ángel Rey: bateria
David Casamitjana: tècnic de so

license

all rights reserved

tags

If you like Nadal Big Band, you may also like: